6996320122 Γεωργιανοί, Βέροια fishfarmkelesidis@gmail.com
hero image
 
Ιχθυοκαλλιέργειες Fish Farm
Κελεσίδης Δημήτριος - Καλλιέργεια Πέστροφας - Καπνιστή Πέστροφα - Βέροια


 

Η ιχθυοκαλλιέργεια Fish Farm Kelesidis με έδρα την Βέροια προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της φρέσκα προϊόντα, μεγαλωμένα και διατηρημένα πάντα σε σωστές  συνθήκες. Η επιχείρηση είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και συμφέρον του καταναλωτή.

Σκοπός της επιχείρησης  είναι:
    • Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
    • Η πλήρης, γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

 
     
     
 
 

Στόχος της:
Η ενίσχυση της θέσης της στην Ελληνική αγορά και η ανάπτυξη του δικτύου της και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Επιδιώκει σταθερή επαφή με κάθε πελάτη, χτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, η γνώση της αγοράς και η δέσμευση στους στόχους και την φιλοσοφία της επιχείρησης, συμβάλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η δυναμικότητα της ιχθυοκαλλιέργειας είναι περίπου στους 40 τόνους το χρόνο. Η επιχείρηση μάλιστα έχει τον δικό της τεχνολόγο - ιχθυολόγο.  

Η ιχθυοκαλιεργεια Fish Farm kelesidis είναι επισκέψιμη για το κοινό. Πολλοί γονείς επιλέγουν να έρχονται στο ιχθυοτροφείο μας με τα παιδιά τους για να προμηθευτούν τα φρέσκα ψάρια τους, συνδυάζοντας έτσι και τη γνώση με μία όμορφη εκδρομή στη φύση. Επιπλέον, η ιχθυοκαλλιέργεια Fish Farm kelesidis, δέχεται σχολεία και Πανεπιστήμια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρετώντας τους σκοπούς της επίσκεψής τους.